2024 yılı hububat alımları için alım sahası genişletildi

Altıntaş’ta 2024 yılı hububat alımları için alım sahası genişletme çalışmaları tamamlandı.

Alımların daha düzenli olması hedefleniyor

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, 2024 yılı hububat alımları için alım sahasının genişletilmesi ve düzenlenmesi çalışmaları başarıyla tamamlandı. Altıntaş Ziraat Odası tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, tarım ürünlerinin daha verimli ve düzenli bir şekilde alınabilmesi için alım sahası düzenlemeleri yapıldı.

“Tarım potansiyelimizi daha etkin kullanacağız”

Altıntaş Ziraat Odası Başkanı Sadettin Koşmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2024 yılı hububat alımları için hazırlıklarımızı tamamladık. Alım sahasını genişletme ve düzenleme çalışmalarıyla üreticilerimizin ürünlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde pazarlamasını sağlamayı hedefledik. Bu düzenlemelerle birlikte ilçemizin tarım potansiyelini daha etkin kullanabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Ekonomik katkı sunması bekleniyor

Yapılan düzenlemelerin, bölgedeki çiftçilerin üretim ve ticaret faaliyetlerini destekleyeceği belirtilirken, tarım ürünlerinin kalitesinin ve çeşitliliğinin artmasıyla birlikte ekonomik katkı sağlaması bekleniyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ