Başkan Tunç’tan Ankara temasları

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinin Belediye Başkanı Hikmet Tunç, Ankara’da önemli temaslar gerçekleştirdi.

Hem kamuya hem de siyasete ziyaret

Başkan Tunç, Ankara ziyareti kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan Coşkun Hatipoğlu ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’la görüşmeler yaparak ilçenin çıkarları doğrultusunda iş birliği imkanlarını değerlendirdi.

İhtiyaçlar ve çözümler değerlendirildi

Başkan Tunç’un Ankara ziyareti, ilçenin kalkınması ve gelişimi için önemli adımların atılmasına olanak sağlayacak iş birlikleri ve projelerin müjdesini verdi. Yapılan görüşmelerde, ilçenin altyapı, eğitim, sağlık, turizm ve ekonomi gibi birçok alandaki ihtiyaçları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

“Çabaların meyvelerini ilerleyen günlerde görmek istiyoruz”

Başkan Tunç, Ankara temaslarını, Altıntaş’ın kalkınması ve refah seviyesinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendirirken ilçenin geleceği için yapılan bu çabaların meyvelerini ilerleyen günlerde görmeyi umut ettiklerini vurguladı. Hikmet Tunç, Vekil Erbaş’a seçim döneminde gece gündüz demeden bizlerle çalıştığı için ayriyeten teşekkürlerini iletti.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ