Eğitim teknolojiyle harmanlanacak

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İstiklal İlkokulu Yetkilileri, eğitimde yenilikçi adımlar için Tavşanlı Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu.

Yerinde bilgi aldılar

Altıntaş ilçesinin İstiklal İlkokulu’nda açılacak olan Future Classroom Lab (FLC – Gelecek Sınıfı Laboratuvarı) için hazırlık çalışmaları kapsamında Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden, Şube Müdürü Uğur Alıç, İstiklal İlkokulu Müdürü Serdar Koyuncu ve İstiklal İlkokulu öğretmenleri, Tavşanlı Ahmet Uluçay Bilim Sanat Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Müdür Demiryılmaz, A’dan Z’ye tüm detayları anlattı

İnceleme ziyareti sırasında, eğitimde 21. yüzyılın temel becerileri ve okuryazarlık gereksinimlerine yönelik öğrenme alanlarını ve öğrenme pedagojilerini yeniden planlamak amacıyla AU Bilsem Müdürü Osman Said Demiryılmaz’dan bilgi aldılar. Bu ziyaret, eğitimde teknoloji ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarının nasıl entegre edilebileceği konusunda katılımcılara değerli bir bakış açısı kazandırdı.

“Daha etkili ve motive edici bir öğretme ortamı sunacak”

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Eğitimde teknoloji kullanımının ve yenilikçi pedagojilerin önemi giderek artıyor. İstiklal İlkokulu’nda açılacak olan Future Classroom Lab, öğrencilerimize daha etkili ve motive edici bir öğrenme ortamı sunacak. Bu ziyaret, bu hedefe ulaşmamız için önemli bir adım oldu” şeklinde konuştu.

“Dönüşüm sürecine katkı sağlayacak”

İstiklal İlkokulu Müdürü Serdar Koyuncu’da, yapılan incelemenin FCL sınıfının kurulumunda ve eğitimdeki dönüşüm sürecinde büyük bir destek sağlayacağını belirttiler.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ