Heyecan verici bilim fuarı gerçekleştirildi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki İstanbul Ticaret Odası (İTO) Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesinde düzenlenen bilim fuarı dikkatleri çekti.

Bilimin önemini yinelediler

Altıntaş ilçesinde bulunan İstanbul Ticaret Odası Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesi öğrencileri, 4006-Tübitak Bilim Fuarı’nın kapılarını açtı. Belediye Başkanı Hikmet Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden ve birçok protokol üyesinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, bilimin ve genç beyinlerin yaratıcılığının önemine vurgu yaptı.

Öğrencilerde ziyaret etti

20 farklı projenin sergilendiği fuar, Altıntaş’ın bilimsel potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Dumlupınar Üniversitesi ve ilçedeki diğer okullardan gelen ziyaretçiler, öğrencilerin yaratıcı projelerini ilgiyle inceledi.

Geleceğe yönelik bir yatırım oldu

Özellikle öğrencileri bilimsel projeler üretmeye teşvik eden stantlar, fuarın en çok ilgi gören noktalarından biriydi. Öğrencilerin merakını ve keşfetme isteğini artıran bu stantlar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkı sağladı.

Protokolden tam destek!

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden, fuarın gençleri bilime teşvik etmek adına önemli bir platform olduğunu belirtirken, öğrencilerin gösterdiği ilgi ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Hikmet Tunç ise gençleri destekleyerek, bilimin ve teknolojinin önemini vurguladı ve onların geleceğe ışık tutacak çalışmalar yapmalarını teşvik etti.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ