Müdür Taşan, veda etti

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Kütahya İl Özel İdaresine tayini çıkan İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Taşan için duygusal bir veda yemeği düzenlendi.

İlçeye kattıkları için düzenlendi

Veda yemeği, Mehmet Taşan’ın Altıntaş ilçesindeki hizmetlerine ve kişisel katkılarına bir veda ve minnet ifadesi olarak düzenlendi.

Vedasında yalnız bırakmadılar

Altıntaş Belediyesi Emiroğlu Düğün Salonunda gerçekleşen etkinliğe, Kaymakam Muhammed Ali Çelik, Belediye Başkanı Hikmet Tunç, kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri, personeller ve ilçe sakinleri katıldı.

Veda mesajlarını verdiler

Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Muhammed Ali Çelik, Mehmet Taşan’ın ilçede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Hikmet Tunç ise Taşan’ın özverili çalışmalarıyla ilçeye değer kattığını belirterek teşekkürlerini sundu.

İlgi ve desteğe teşekkür etti

Mehmet Taşan da duygusal bir konuşma yaparak ilçede geçirdiği süre boyunca gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini iletti. İlçe halkına ve mesai arkadaşlarına veda ederken duygusal anlar yaşadı.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ