Ulaşım özelinde sektör değerlendirildi

Ulaşım sektöründe faaliyet gösteren esnaflarla toplantı gerçekleştirildi.

YKÜ Yiğiner, Kütahya’daydı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğiner önderliğinde bir araya gelen sektör temsilcileri, Kütahya’da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, ulaşım sektöründe faaliyet gösteren esnafları ilgilendiren konular masaya yatırıldı.

Sektörün tüm paydaşları yer aldı

Toplantıya, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Aslan,  Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak, Tavşanlı Şoförler ve Motorlu Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Ağız, Altıntaş Şoförler ve Kamyoncular Odası Başkanı Süleyman Kule, Domaniç Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Resul Yıldız, Emet Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet İğdişli, Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Özdemir, Altıntaş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nadir Ertaş, İl Genel Meclisi Üyesi Ömür Eldiven, ESOB Yöneticileri, TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş ve Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan katıldı.

İş birliği vurgusunda bulunuldu

Görüşmelerde, sektördeki mevcut durum ve gelecek planları ele alındı. Özellikle, ulaşım sektörünü etkileyen yasal düzenlemeler, altyapı iyileştirmeleri ve esnafın karşılaştığı sorunlar üzerinde duruldu. Katılımcılar, sektörde daha etkin bir iş birliği ve dayanışma için çeşitli önerilerde bulundular.

“Sektördeki gelişmeler yakından takip edilecek”

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, sektördeki gelişmelerin yakından takip edileceği ve esnafların haklarının korunması için ortak çaba harcanacağı vurgulandı.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ