Fedakâr ebeveynler, Kurban Bayramı ve düğün sezonuna hazırlanıyor

Altıntaş ilçesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Özen Ayakkabının sahibi Vedat Özen, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde işlerinin yoğunlaştığını belirtti.

Düğün sezonunun da etkisi görülüyor

Özen, ayrıca düğün sezonunun da etkisiyle işlerinin bu dönemde arttığını https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesine dile getiren Özen, her bayram olduğu gibi bu bayramda da fedakârlık sebebiyle en son yine sıranın anne ve babalara geldiğini vurguladı.

“Yoğun tempoya rağmen fedakârlık ve özveriyle işlerimizi sürdürüyoruz”

Özen, “Bayramlar, iş yoğunluğumuzun doruk noktasına ulaştığı zamanlar arasında. Özellikle Kurban Bayramı’na denk gelen düğün sezonu, işlerimizin daha da artmasına neden oluyor. Ancak, bu yoğun tempoya rağmen, fedakârlık ve özveriyle işlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

“Sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar”

Anne ve babaların alışveriş esnasında sıralamayı değiştirdiğine dikkat çeken Vedat Özen, “Özellikle anne ve babalar, bu dönemde ailelerine daha fazla vakit ayırıyorlar. Onlar bu süreçte sabırla destek veriyorlar ve en sonunda yine sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar” diye konuştu.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ