Oto Yıkamacılarda “Bayram” mesaisi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Kurban Bayramı öncesi oto yıkama talepleri artıyor.

Yol hazırlıkları sürüyor

Altıntaş ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla birçok vatandaş, memleket ve akraba ziyaretleri için yol hazırlıklarını sürdürürken, kirlenen araçlarını bayramda temiz götürmek için hazırlıklarını yapıyor. Bu talepler doğrultusunda, Yiğit Oto Yıkamanın işletme sahibi Musa Yiğit, taleplerin arttığını belirtti.

“Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz”

Bayram öncesi araçlarını temizletmek isteyen vatandaşların Yiğit Oto Yıkamanın yolunu tuttuğunu https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesine ifade eden Musa Yiğit, bu dönemde işlerinin yoğunlaştığını ve taleplerin arttığını dile getirdi. Bayram öncesinde araçların özellikle temizlenmesi için gelen taleplerin, işletmenin kapasitesini zorladığını ancak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

“Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz”

Yiğit, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve bu doğrultuda hizmet verdiklerini vurgularken, bayram öncesinde tüm vatandaşlara temiz ve güvenli bir sürüş deneyimi diledi.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ