Kanalizasyon sorunu gündeme gelecek

Kütahya’nın Altıntaş İlçesi, Murathanlar Köyü kanalizasyon sorunu imar ve bayındırlık komisyonu gündeminde yerini alacak.

Komisyon üyelerine detaylı bilgiler sunulacak

Kütahya İl Genel Meclisi, 01 Temmuz tarihinde yapılacak olan temmuz ayı oturumunda Altıntaş İlçesi, Murathanlar köyünün kanalizasyon şebekesinin sıkıntı çıkarması konusunu ele alacak. İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan önerge, köydeki kanalizasyon altyapı sorununun detaylı bir şekilde değerlendirilmesini içeriyor.

Sorunlar enine boyuna değerlendirilecek

Komisyon üyeleri, raporlarını sunarak Murathanlar köyünün kanalizasyon şebekesindeki sorunların doğası, etkileri ve çözüm önerileri hakkında bilgi verecekler. Görüşmeler sırasında köy halkının ve ilgili paydaşların görüşleri de alınacak ve çözüm yolları üzerinde detaylı bir şekilde tartışılacak.

Köylüler, süreci destekliyor

Murathanlar köyü sakinleri ve ilçe yöneticileri, bu oturumun köylerinin alt yapı sorunlarının çözümü için önemli bir adım olmasını umuyorlar. Kararın alınması durumunda, gerekli adımların atılması ve çözüm sürecinin başlatılması bekleniyor.

Yerinde incelemelerde bulundular

Ayrıca İmar ve Bayındırlık Komisyonu kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelemek üzere Murathanlar Köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Heyette Altıntaş’ı temsilen İl Genel Meclisi Üyesi Ömür Eldiven, AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Zeki Gerçek ve Murathanlar Köyü Muhtarı Hüseyin Görgülü yer aldı.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ