Genç girişimci Begüm Tepe’nin yaz macerası

Kütahya’nın Altıntaş İlçesinde 14 Yaşındaki Begüm Tepe el emeği bijuteri ürünleriyle pazaryerinin en dikkat çeken tezgâhı oluyor.

Yazlarını boş geçirmiyor

Altıntaş ilçesinde, yaz tatillerini geçirmek için Yalova’dan memleketine gelen ortaokul öğrencisi Begüm Tepe, ilçedeki Kapalı Pazaryeri’nde kendi el emeği bijuteri ürünlerini satışa sunuyor. Tepe, anne ve babasının memur olması sebebiyle yaz tatillerini Altıntaş’ta geçiriyor ve bu süreçte el işi bijuteri ürünleriyle ilgi görüyor.

Yapım süreçlerinden bahsetti

Ürünlerini 5-6 senedir Yalova’daki arkadaşlarıyla birlikte yaptığını belirten Tepe, şu anda Altıntaş’ta da bu ürünleri satışa çıkardığını ifade etti. https://www.kutahyaninsesi.com/ haber sitesinde yer alan habere göre ürünlerini önce alıp daha sonra farklı modellerde misinaya geçirdiğini söyleyen Tepe, her bütçeye ve her zevke hitap eden ürünler sunduğunu vurguladı.

“Herkes beni destekliyor”

Begüm Tepe: “Pazaryerinde bijuteri ürünlerimi sergilemekten büyük mutluluk duyuyorum. Ailem, arkadaşlarım ve müşterilerim bu yolda beni destekliyorlar. Herkesin beğenisine uygun ürünler tasarlamaya özen gösteriyorum” dedi.

Hem ilgi çekiyor hem de ekmek parasını kazanıyor

Altıntaş İlçe Kapalı Pazaryeri’nde Begüm Tepe’nin el emeği ürünleri hem yerel halkın ilgisini çekiyor hem de genç girişimcinin ticari yeteneklerini sergilemesine olanak sağlıyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ