Zaferin topraklarında 15 Temmuz coşkusuyla hainler bir kez daha lanetlendi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.

Dua programı ile başladı

Günün ilk programı, Ulu Camii’nde mevlid-i şeriflerin okunması ve duaların edilmesiyle başladı.

Kaymakamlık bahçesi ev sahipliği yaptı

Kaymakam Muhammed Ali Çelik, Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç, kurum amirleri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, Altıntaş Kaymakamlığı bahçesinde düzenlendi. Gece etkinlikleri kapsamında sergi, demokrasi yürüyüşü, yemek ikramı, sinevizyon gösterisi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

“Tarih büyük Türk milletinin kahramanlıklarını yazmıştır”

Kaymakam Çelik, tören alanında yaptığı konuşmada, “Türk Milleti her dönemde hem içerden hem de dışarıdan hain odakların hedefi olmuştur. Ancak tarih hiçbir zaman ihanet edenleri değil, her zaman Büyük Türk Milletinin kahramanlıklarını yazmıştır. 8 yıl önce bugün de; Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz, bir toprak nasıl vatan olur, nasıl vatan kalır bir kez daha bize gösterdiler. Ruhları şad olsun.” dedi ve şehit ve gazileri anarak günün önemini vurguladı.

“Birlik ve beraberlik ruhumuz bir kez daha güçlenmiştir”

Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç ise yaptığı açıklamada, “Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde ortaya çıktığı önemli bir gün. 15 Temmuz, Türkiye’nin demokrasiye olan bağlılığını ve milletimizin birlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği bir dönüm noktasıdır.” ifadelerini kullandı.

Selâlara son buldu

Günün kapanışı ise Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece okunan selalar ile yapıldı.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ