Ekipler hızlı müdahale etti: Yangın kontrol altına alındı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Akçaköy Köyü’nde bir evin çatı kısmında ve odunlukta çıkan yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı.

Ekipler, zararların önüne geçti

Olay yerine gelen Altıntaş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek daha büyük zararların önüne geçti.

Çalıların tutuşması yangına sebep verdi

Yangının çıkış sebebi henüz tam olarak belirlenmemekle birlikte, çatı kısmında ve odunlukta bulunan çalıların tutuşmasıyla başladığı belirtildi. Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde yangın çevre yapılarına sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

“Can kaybının olmamasına sevindik”

Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç, olay sonrası yaptığı açıklamada, “İtfaiye ekiplerimiz ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimizin koordineli çalışmasıyla yangına hızlıca müdahale ettik. Herhangi bir can kaybı yaşanmaması bizleri sevindiriyor” dedi. Yangınla ilgili detaylı inceleme ve zarar tespit çalışmaları devam ediyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ