2024 yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları başladı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Mustafa Kemal Ortaokulu’nda 2024 yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları başladı. Kurslar, öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Hedefleri yükselttiler

Yaz tatilinin araya girmesiyle arkadaşlarından ayrı kalan öğrenciler, kurslar sayesinde tekrar bir araya gelme fırsatı buldu. Öğrenciler, yoğun bir sınav hazırlığı dönemine girerken, rakipleri ile arayı açmak amacıyla hedeflerini epey yükselttiler. Kurslarda, akademik bilgi ve becerilerin yanı sıra sosyal gelişimlerine de önem veriliyor, böylece öğrencilerin hem eğitim hem de sosyal açıdan dengeli bir şekilde ilerlemeleri sağlanıyor.

Müdür Özden, ziyarette bulundu

Kursların yüksek katılım ve ilgiyle başladığını belirten yetkililer, öğrencilerin bu süreçte büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti. Ayrıca, uzun bir maratona adım atan öğrencileri desteklemek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden de kurslara ziyarette bulunarak başarılarının devamını diledi.

“Bu tür eğitimler önemli yer tutuyor”

Özden, yaptığı ziyarette öğrencilere moral vererek, eğitimdeki başarılarının ve azimlerinin önemine dikkat çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü, bu tür destekleme ve yetiştirme kurslarının öğrencilerin eğitim hayatında önemli bir yer tuttuğunu ve akademik başarılarını artırdığını belirtti.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ