Müdür Çapar’dan el ele destek

Altıntaş Orman İşletme Müdürü Sümeyra Ezgin Çapar, Saraycık Köyü’nde hasat ve un öğütme etkinliği gerçekleştirdi.

Murat Dağının sınırında yer alıyor

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Saraycık köyü, bu kez Orman İşletme Müdürü Sümeyra Ezgin Çapar’ın ziyaretine ev sahipliği yaptı. Murat Dağı’nın sınırında yer alan köyde, Çapar, Muhtar Yunus Keman ve köy halkı birlikte hasat yapıp un öğüttü.

Muhtar Keman, refakat etti

Ziyaret sırasında, Çapar, köy halkıyla el birliğiyle tarım faaliyetlerine katıldı ve köyün geleneksel un değirmeninde un öğütme işlemini gerçekleştirdi. İşlerin tamamlanmasının ardından köy halkıyla birlikte çay içmeyi ihmal etmeyen Müdür Ezgin Çapar, vatandaşlarla iç içe bir idari amir olarak sıcak ilişkiler kurdu. Müdür Çapar’a etkinliklerde Köy Muhtarı Yunus Keman refakat etti.

“Çalışan köyüm ve çalışkan muhtarıma teşekkür ederim”

Köy yaşamına olan sevgisini ve bu tür etkinliklerde yer almanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade eden Çapar, “Orda bir köy varsa uzakta değildir ve hep bizimdir. Başağı patosa atarız, değirmende öğütürüz de. Köyü severiz, köylü gibi yaşamasını da severiz zaten. Köyde yaşamamışsan, hayatta hep bir şeylerin eksiktir. Çalışan köyüm ve çalışkan Muhtarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yöneticiler ile vatandaşlar bütünleşiyor

Sümeyra Ezgin Çapar’ın bu ziyaret ve etkinlikleri, köy halkıyla olan güçlü bağlarını ve köy yaşamına duyduğu bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür etkinlikler, köylerin sosyal yapısını desteklemekte ve yöneticiler ile vatandaşlar arasında güçlü bir dayanışma oluşturmaktadır.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ