Kaderine terk edilen alan yeniden hayat bulacak

Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki Hürriyet Mahallesi’nde yer alan ve yerel halk tarafından “Gazino” olarak bilinen dinlenme ve mesire alanı ile halı saha, yapılan yenileme çalışmalarının ardından tekrar aktif hale getirilecek.

5 senedir kaderine terk edilmişti

Halkın sosyal ihtiyaçlarına yönelik önemli bir mekân olan 20 dekarlık Gazino, önceki haliyle dinlenme, eğlence ve sosyal etkinlikler için kullanılıyordu. Aynı şekilde, halı saha da hem amatör sporcuların hem de gençlerin spor yapabileceği bir alan sunuyordu. Ancak, bu mekanlar son 5 senedir kullanılmıyordu.

Belediye yenileme çalışmalarına el atacak

Altıntaş Belediyesi tarafından yürütülen yenileme çalışmalarıyla birlikte, Gazino ve halı sahanın hem altyapısı hem de çevre düzenlemesi iyileştirilecek. Yenilenen alanlar, halkın yeniden kullanımına sunulacak ve sosyal aktiviteler için uygun hale getirilecek.

Bölgeye hareketlilik katması bekleniyor

Gazino ve halı sahanın yeniden aktif hale getirilmesiyle, Altıntaş’ta sosyal ve sportif etkinliklerin artması bekleniyor. Yenilenen alanların, halkın kullanımına sunulmasıyla birlikte bölgeye hareketlilik ve canlılık kazandırması öngörülüyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, kutahyapostasigazetesi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ