Mustafa Kemal Ortaokulu açıldı

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden ve beraberindeki heyet, Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Müdür Koyuncu’ da eşlik etti

Kütahya’nın Altıntaş İlçesi Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden, yapımı tamamlanan Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden’e Şube Müdürü Serdar Koyuncu da eşlik etti.

Okul Müdürü İşseven, bilgilendirdi

Ziyaret kapsamında Özden ve beraberindeki heyet, okulun genel durumu hakkında bilgi almak üzere Okul Müdürü Musa İşseven ile bir araya geldi. Ayrıca, öğrencilerle de sohbet ederek onların okul ve eğitim hayatları hakkında detaylı bilgiler edindiler.

“Kaliteyi arttırmak için her daim çalışacağız”

Yapılan ziyareti değerlendiren Müdür Özden, “Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Yapımını tamamladığımız bu okul, ilçemizdeki eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimize daha iyi bir öğrenim ortamı sunmak adına önemli bir adım. Okul Müdürümüz Musa İşseven ve öğretmen kadromuzun özverili çalışmaları sonucunda modern ve donanımlı bir eğitim yuvası kazandırdık. Öğrencilerimizin başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ediyorum. Eğitimde kaliteyi artırmak için her daim çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ