Kaya’dan mangal partisi eleştirisi

Gelecek Partisi Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Kaya, TBMM bahçesinde düzenlenen mangal partisinde Milli Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak’a yönelik sert eleştirilerde bulundu.

“Vatandaşın et ve sucuğu tanıyamaz hale geldi”

Kaya, “Allah’tan korkmaktan, kuldan utanmaktan bahseden Hulusi Akar, yanında Osman Bak ile birlikte sucuk mangal yapıyorlar,” diyerek, bu durumu eleştirdi. Gençlerin ve emeklilerin zor günler geçirdiğine dikkat çeken Kaya, “Gençler sucuğu tanımaz hale geldi, emeklinin aylardır evine et girmiyor. Hulusi Akar mangal partisi yapıyor” şeklinde konuştu.

“Allah’tan korkmuyor, kuldan utanmıyorlar”

Ayrıca, Kaya, Hz. Muhammed’in “Komşusu aç iken karnı tok yatan bizden değildir” hadisini hatırlatarak, “Dinden, diyanetten bahsediyorsunuz ama bu hadisi bile çiğniyor, yutuyorsunuz. Yazıklar olsun,” dedi. Kaya, halkın zor şartlar altında yaşadığını, çocukların okulda sadece simit yiyip ayran içtiğini belirterek, “Siz sucuk mangal partisi yapıyorsunuz ve bunu adeta milletin gözüne sokuyorsunuz. Bu mu sizin Allah’tan korkmak, kuldan utanmak anlayışınız?” ifadelerini kullandı.

“Siz yoldan çıkmışsınız”

Son olarak Kaya, AK Parti’nin tutumunu eleştirerek, “Siz kuldan da utanmazsınız, Allah’tan da korkmazsınız, siz yoldan çıkmışsınız. Yazıklar olsun!” dedi.

PAYLAŞ