Dünya evine girdiler

Habibe ve Fatih Solak’ın düğün serüveni unutulmaz anlara sahne oldu.

Erkek kınasıyla serüven başladı

Aynur ve Rüştü Çelik’in kızı Habibe ile Rukiye ve Tevfik Solak’ın oğlu Fatih, 28 Ağustos’tan 1 Eylül’e kadar süren etkinliklerle dünya evine girdi. İlk olarak 28 Ağustos’ta Fatih Solak’ın evinde düzenlenen oğlan kınasında, Fatih ve dostları keyif dolu bir gece geçirdi.

Kız kınası ile devam etti

30 Ağustos’ta ise Göksu Düğün Salonunda yapılan kız kınasında, Habibe Solak ve sevdikleri unutulmaz anlar yaşadı.

Destansı bir düğün ile son buld

Düğün töreni ise 1 Eylül’de Serenat Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe, ilahi sanatçıları Fırat Türkmen ve M. Ahmet Fescioğlu’nun etkileyici performansları renk kattı. Ayrıca, Ayasofya Camii Müezzini Selman Kızmaz’ın duaları geceye manevi bir hava kazandırdı. İlahi ve dua töreni sonrasında gece dans ve oyun havalarının oynanması ile son buldu.

“Hayatımızın güzel anıları arasında yer alacak”

Habibe Solak, düğün sürecinin çok özel geçtiğini belirterek, “Sevdiklerimizle böyle güzel anlar paylaşmak hayatımızın en güzel anıları arasında yer alacak. Her anı dolu dolu yaşadık ve bu unutulmaz anların bir parçası olmak bizi çok mutlu etti” dedi.

“Hepinize çok teşekkür ederiz”

Fatih Solak ise, “Kınadan düğün törenine kadar her şey mükemmel geçti. Sevdiklerimizin desteği ve dualarıyla bu özel günü daha da anlamlı kıldık. Hepinize çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yoğun katılım yaşandı

Habibe ve Fatih Solak çiftini AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamit Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Oto Sanayi Sitesi ve Halk Otobüsü esnafları, Çelik ve Solak ailesinin sevdikleri yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ