Aferin, Kütahya İl Başkanı oldu

Ekim ayı içinde İçişleri Bakanlığı’na Türk siyasi hayatına kazandıracağı yeni parti için resmi başvurusunu yapması beklenen 27.Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kütahya’ya il başkanını belirlediği ilk 11 il arasında yer verdi.

Teşkilat çalışmaları hız kazanacak

Yavuz Ağıralioğlu’nun il başkanını belirlediği iller arasında Aksaray, Artvin, Bartın, Bilecik, Düzce, Erzincan, Gümüşhane, Kayseri, Sakarya ve Tokat ile birlikte Kütahya da yer aldı. Ağıralioğlu’nun ismi sır gibi saklanan partisinin Kütahya il başkanı 48 yaşındaki Mehmet Aferin oldu. Yapılan istişareler ve araştırmalar sonrasında Kütahya İl Başkanlığı’na atanan Mehmet Aferin’in kısa sürede hem yönetimini hem de ilçe teşkilatlanmasını tamamlaması bekleniyor.

Kütahya’da yatırımları bulunuyor

Kütahya İl Başkanlığı görevi kendisine tevdi edilen ve parti kurumsal kimliğinin ve İçişleri Bakanlığı’na yapılacak resmi başvuru sonrasında düzenlenecek törenle kamuoyuna ilan edilecek olan Mehmet Aferin kısaca kendisini şöyle tanıttı: 1976 yılında Kütahya’da dünyaya geldikten sonra ilk-orta ve lise tahsilimi Kütahya’da tamamladım. Samsun-Sıhhıye okulu muhafız birliğinde bayrak çavuşu olarak vatani görevini ifa ettim. 20 yıl boyunca Kütahya sanayisinde mobilya imalatçığı yaptıktan sonra hizmet sektörüne geçiş yaptım ve Kütahya’da Çinili Oteli hizmete açtım.

“Rabbim mahcup etmesin”

Halen yapımı devam etmekte olan KÜMOB Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devam ettiriyorum. Şehrine aşık, spordan fabrikalaşmaya, kültürel faaliyetlerden siyasete kadar Kütahya’yı hep ön planda tutmak ve kalkınmasına faydalı olabilmek şiarıyla Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun partisinden siyasete giriyorum. Rabbim hayırlı etsin, mahcup etmesin. Genel merkezimizin resmi başvurusunu yapması sonrasında biz de bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları Kütahya kamuoyu ile paylaşacağız. Milletimizin ümitlerini gerçeğe dönüştürmek için çıktığımız bu yolda en doğru kadroyu kurmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Mehmet Aferin, Nilüfer Aferin ile evli ve iki çocuk babası.

PAYLAŞ