Kurum dayanışması sağlanıyor

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Belediye ve diğer kurumlar arası istişarenin sağlanması için Belediye Başkanı Hikmet Tunç tarafından bütün kurum amirleri ziyaret edildi.

BİRLİKTELİK ŞART

Altıntaş ilçesinin bugüne kadar yaşadığı bütün kayıpların birlik ve beraberliğin sağlanamadığı için olduğunu ifade eden Altıntaşlılar Belediye Başkanı Hikmet Tunç’un yapmış olduğu ziyaretlerin yerinde bulduklarını aynı sağduyunun tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından gösterilmesi gerektiği ifade ediliyor.

BÜTÜN KURUMLAR ZİYARET EDİLDİ

Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç tarafından ilçede müdürlüğü bulunan tüm kurum temsilcileri makamında ziyaret edilerek iki kurum arasında işbirliği ve ilçede yapılması planlanan projeler hakkında istişareler yapıldı.

SIRADA KANAAT ÖNDERLERİ VAR

Kurum amirlerine yaptığı ziyaretleri tamamlayan Belediye Başkanı Hikmet Tunç’un önümüzdeki günlerde ilçe kanaat önderleri ile bir araya geleceği ifade edilirken bu birliktelikte siyasi amacın olmayacağı ve tamamen ilçeye yapılması planlanan fikir alışverişinin olacağı bir organizasyon olacağı ifade ediliyor.

PAYLAŞ