Başkanlar Kütahya’da

Geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonuna bağlı bazı Genel Başkanlar Kütahya’yı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

ÜÇ BAŞKAN ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Federasyon Başkanı Ali Karaca, Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner Kütahya’ya gelerek kendilerine bağlı oda başkanları ile Birlik Başkanını ziyaret etti.

AKDAŞ AĞIRLADI

Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Federasyon Başkanı Ali Karaca beraberinde Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek ile birlikte Kütahya Sebzeciler ve Pazar yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş’ı ziyaret ederek sorunlar ve yürütülen çalışmalar üzerinde istişarede bulundular.

AÇILIŞADA KATILDI

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Taklacı, Kütahya Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek esnafın sorunları ve yürütülecek olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Taklacı daha sonra Kütahya’da faaliyete başlayan PANELL DÜNYASI firmasının iş yeri açılış törenine katıldı.

YİĞİNER’DEN İKİ BAŞKANA ZİYARET

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner Kütahya ziyaretinde kendilerine bağlı olan Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Aslan ile Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kuçak’ı ziyaret etti.

Aslan ve Kuçak’dan esnafın sorunları hakkında bilgi alan Yiğiner Kütahya’nın Federasyonda ayrı bir yeri ve değeri olduğunu ifade ederek sorunların çözümü hakkında istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ