Gönderilen postalar merak ediliyor

Kütahya’da pavyonların yeniden açılmasının ardından, ruhsat sahiplerine gönderilen postaların içeriği merak konusu oldu.

2 HAFTA ÖNCE AÇILMASINA KARAR VERİLMİŞTİ

Kütahya’da, iki hafta önce Kütahya İdare Mahkemesi’nin verdiği karar doğrultusunda Kütahya Belediyesi tarafından mühürleme işlemlerinin kaldırılmasıyla birlikte bazı pavyonlar yeniden açıldı. Bu pavyonların ruhsat sahiplerine, Kütahya Belediyesi tarafından postalar gönderilmeye başlandığı iddia edilirken içerik merak konusu oldu.

YAPI KONUSUNDA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Edinilen bilgilere göre açılışı yapılan işletmelerin eksiklerinin giderilmesi yönünde daha önce açıklama yapan Kütahya Belediyesi ile işletmeler arasında yapı mevzuatına uygun şekle getirilmesi için yasal çalışmaların yapıldığı öğrenilirken süreç ham vatandaşlar hemde ilgili kurumlar tarafından izleniyor.

ENDİŞELER GİDERİLEMİYOR

Aynı zamanda, bu gelişmelerin Kütahya Valisi Musa Işın tarafından da yakından takip edildiği tahmin edilirken Vali Işın’ın bu bölge için geçtiğimiz dönemlerde yaşadığı endişelerin devam edip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

TAZMİNAT AÇILDI

Açılma ve kapanma işlemlerin ardından bazı işletmelerin Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediye Başkanlığına tazminat davası açtığı bu işleminde mahkeme aşamasında olduğu iddia ediliyor.

PAYLAŞ