İl Genel Meclisi Üyesi Ali Soycan, zafer topraklarındaydı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Üyesi Ali Soycan, “zafer toprakları” olarak bilinen Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek bölgenin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde inceledi.

Ziyaretlerine Dumlupınar’dan başladı

Soycan, ziyaretine Dumlupınar ilçesinden başlayarak, Belediye Başkanı Zekeriya Yılmaz, CHP Dumlupınar İlçe Başkanı Şerafettin Uçar ve Dumlupınar İl Genel Meclisi Üyesi Gökhan Karaduman ile birlikte Kızılcaköy’de çeşitli incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında yerel yönetimle iş birliği ve mevcut projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Parti gözetmeksizin herkesle istişare ediyor

Ardından Altıntaş’a geçen Soycan, burada İl Genel Meclisi Üyeleri Ömür Eldiven ve İsmail Şafak, S.S. Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Süngü ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Gerçek ile bir araya geldi. Toplantıda gündem maddeleri ve Altıntaş’ın sorunları ele alınarak, çözüm önerileri tartışıldı.

“Güçlü bağlarımızı bu şekilde oluşturuyoruz”

Ali Soycan, bu ziyaretlerin yerel yönetimle halk arasında güçlü bir bağ oluşturmak ve sorunları daha etkili bir şekilde çözmek amacıyla düzenlendiğini vurguladı. Ziyaretlerin, bölge halkının ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti.

PAYLAŞ