Yardım eli uzatılıyor

Türk Kızılay Kütahya Şubesi, gıda ve sıcak yemek dağıtımlarıyla ihtiyaç sahiplerine destek veriyor.

Bağışçıların desteği sürüyor

Türk Kızılay Kütahya Şubesi, bağışçılarının desteğiyle yaptığı gıda kolisi ve sıcak yemek dağıtımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Kütahya genelinde özellikle dezavantajlı bölgelerde yaşayan ve zor durumda olan ailelere yönelik yardım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

“Yaşamlarına bir nebze olsun destek oluyoruz”

Şube Başkanı Kazım İkbal Gümüş, yaptığı açıklamada, Türk Kızılay’ın hayırseverlerin bağışları ile yürütülen yardım faaliyetlerinin önemini vurguladı. “Toplumun her kesiminden gelen desteklerle, Kütahya’da daha fazla insana ulaşabiliyoruz. Gıda kolisi ve sıcak yemek dağıtımları, özellikle zorluk çeken aileler için büyük bir önem taşıyor. Bu yardımlar, onların yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak ve insani yardımların gücünü hissettirmek açısından çok değerli” dedi.

“Bağışçılarımıza teşekkür ediyorum”

Başkan Gümüş, Türk Kızılay’ın Kütahya’da sosyal sorumluluk projeleriyle daha fazla insana ulaşmayı hedeflediğini belirterek, “İhtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Gıda ve sıcak yemek dağıtımları ile hem maddi hem de manevi olarak destek sağlıyoruz. Bu süreçte bağışçılarımıza teşekkür ediyor, onların desteğiyle daha fazla kişiye ulaşmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ