Hedef Sorunsuz eğitim-öğretim

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim ve farkındalık toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

İşin uzmanı eğitim verdi

Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim-öğretimin kesintisiz devam etmesi için çeşitli toplantılar ve eğitim programları düzenliyor. Bu kapsamda, 2024-2025 yılı Taşıma Planlaması çerçevesinde, taşıma şoförlerine yönelik eğitim Hükümet Konağı Zafer Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitimde, İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli trafik polisi Alpaslan Özdemir, taşıma şoförlerine güvenli sürüş, trafik kuralları ve taşıma yönetmelikleri hakkında bilgiler sundu.

Zehre geçit verilmeyecek

EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından yürütülen “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi çerçevesinde, Altıntaş ilçesindeki veliler, öğretmenler ve idarecilere Kütahya Narkotik Şube Müdürlüğü’nden Sezai Yıldırım tarafından farkındalık eğitimi verildi. Bu eğitimde, ailelerin ve eğitim camiasının uyuşturucu madde kullanımına karşı bilinçlendirilmesi hedeflendi.

Eğitim camiasıyla bir araya gelindi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ayrıca, ilçedeki okul müdürleri ve komisyondaki öğretmenlerle akademik toplantılar düzenlendi. Müdür İsmail Özden başkanlığında gerçekleştirilen bu toplantılarda, okul yönetimi ve eğitim kalitesinin artırılması adına çeşitli görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Ulaşımda sıfır sorun planlanıyor

Son olarak, taşımalı eğitim şoförlerine yönelik olarak taşıma yönetmeliği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden’in başkanlığında yapılan bu toplantıya, Şube Müdürü Serdar Koyuncu da eşlik etti. Toplantı boyunca taşıma yönetmeliği ile ilgili sorulara yanıt verildi ve taşımanın daha güvenli ve düzenli hale gelmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ