Aydın’dan ilk mesaj

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Altıntaş İlçe Başkanı Menderes Aydın, yeni görevine seçilmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

BANA GÜVEN DUYANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Aydın, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre kapsamında, ilçe başkanlığına atanmasının ardından şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Altıntaş İlçe Başkanlığı tevdi edilmiştir. Bu süreçte bana güven duyan İl Koordinatörümüz Necip Filiz, İl Başkanımız Mustafa Önsay, Milletvekillerimiz Av. Adil Biçer, Ecz. İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’e şükranlarımı sunuyorum.”

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Ayrıca, büyük destek hissettiği İlçe Başkanı Zeki Gerçek, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Şafak, Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Selda Ünlü ile Gençlik Kolları Başkanı Furkan Hakan Altınata ve ilçe yönetimindeki tüm bireylere teşekkür eden Aydın, “Rabbim mahcup etmesin. Durmak yok, yola devam!” şeklinde sözlerini tamamladı.

İYİ PARTİDEN ADAY OLMUŞTU

İlçe Başkanı seçilen Menderes Aydın 2019 Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Belediye Başkan adayı, 2024 yerel seçimlerinde de Ak Parti’den Altıntaş Belediye Başkan aday adayı olarak seçmenlerinin önüne çıkmıştı.

PAYLAŞ