ŞİMŞEK TEKRAR ZİRVEDE

Sakarya deplasmanından Ahmet Üner’in ikinci yarıda attığı tek golle 3 puanın sahibi olan Belediye Kütahyaspor, liderlik koltuğunu yeniden geri aldı.

2019 – 2020 Süper Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup 17’nci haftasında grubun Sakarya temsilcisi Pamukova 1968 Spor’la karşı karşıya gelen Belediye Kütahyaspor, ikinci yarıda attığı golle 3 puanın sahibi olurken puan cetvelinde yeniden zirveye oturdu.

Sakarya Erenler Atatürk Stadı 2 Nolu Sahada Pamukova 1968 Spor’la karşı karşıya gelen Belediye Kütahyaspor sahadan üstün ayrılan takım oldu.

AHMET’LE ZİRVEYE TUTUNDU

İkinci devrede çıktığı üç maçta 7 puan kaybeden ve galibiyet hasreti çeken Belediye Kütahyaspor, ligde kalma mücadelesi veren Pamukova 1968Spor’u deplasmanda Ahmet Üner’in golüyle 1-0 mağlup edip maç fazlasıyla yeniden lider oldu.

Belediye Kütahyaspor, sahaya Mehmet Akif Önal, Ahmet Kılıçarslan, Abdurrahim Dağ, Murat Demirezen, Ahmet Üner, Selçuk Yıldırım, Adem Denizer, Kemal Ünal, Enes Nalbantoğlu, Emrah Turan ve Okan Sarı 11’iyle çıktı.

Savunmaya kapanan rakibi karşısında üst üste kornerler kullanan Belediye Kütahyaspor ilk devre gol bulmayı başaramadı ve soyunma odasına beraberlikle gidildi.

İkinci devre duran toptan Ahmet Üner ile aradığı golü bularak 1-0 öne geçen Kütahya Enes, Okan, Adem ile ikinci gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Maçın 68.Dakikasında soldan Enes Nalbantoğlu ‘nun alda at diye verdiği pasa Kemal’in sert vuruşu ile top üst direkten geri dönen pozisyonla beraber 87.dakikada Muhammed Enes Gök’ün sol çaprazdan vuruşu da yan direkten döndü.

“BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Sakarya deplasmanı sonrası Pamukova 1968 Spor karşılaşmasını değerlendiren Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, sezon başında olduğu gibi şampiyonluğa olan inançlarının altını çizdi.

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel; “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda grubun Bursa temsilcilerinden ve puan cetvelindeki en yakın rakibimiz olan Bursa Yıldırım karşılaşması sonrasında bu hafta çok önemliydi. Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz liderliği bu hafta Sakarya deplasmanından geri alacağımıza inancımız da tamdı. Maçın ilk yarısında yaklaşık 4 net gol pozisyonu yakalandı takımımız. Bunlardan 3’ü direkten geri dönerken bir pozisyon sonrasında da rakip takım filelerine top takılmasına rağmen hakem kararı ile golümüz verilmedi. Bir golümüzü hakem vermedi. Biz şampiyon olacağımıza ilk günkü gibi inanıyoruz. Biz sezon sonunda şampiyon olacağımızı bütün Kütahya’ya göstereceğiz” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

İç ve dış saha maçlarında takımı bir an olsun yalnız bırakmayan Belediye Kütahyaspor taraftarlarına özel teşekkürde bulunan Kulüp Başkanı Cahit Özel, birlik ve beraberlik içerisinde geçirilecek bir sezon sonunda şampiyonluğu en çok hak edenlerin cefakar taraftarlar olduğunu işaret etti.

Taraftarlara özel olarak teşekkür eden Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel; “Taraftarlarımız olmazsa bu takım olmaz. Bizlerin şampiyonluk yolundaki en büyük moral kaynağımız taraftarlarımızdır. Birlik ve beraberlikle şampiyonluğa yürüyeceğiz. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ